-----------------------------------
AVD
30 Ian 2025 14:47


-----------------------------------
Care pot functiona cand setup-ul este fix. Cand este mobil, praful se aduna, se misca, unghiurile nu mai sunt intotdeauna la fel, rotatia camerei va fi diferita. Ceea ce nulifica flaturile facute la sesiunea anterioara.

Din nou zic, si cu asta nici nu mai raspund, ca vad ca sarim de la o afirmatie la alta doar de dragul de a avea dreptate: 

Proiectul e munca mea, am proiectat si prototipat 3 modele pana am ajuns la varianta aceasta. Am ales sa il fac public pe gratis pentru oricine ii gaseste utilitate in setup-ul lui. La fel de fericit voi fi si daca il fac 100, si daca nu il face nimeni. Tot la fel de fericit voi fi si daca lumea face sky flats sau proiectul meu sau ceva similar. 

Problema mea si de ce am continuat sa comentez este faptul ca, desi suntem pe sectiunea de DIY/ATM, unde tot rostul postarilor este sa construim chestii, apar comentarii de genul acesta, deloc constructive, mai degraba distructive.

Ca si ultim comentariu, voi face o analogie. Dumneavoastra aveti apa curenta? De ce nu adunati apa de la ploaie? E foarte buna si e gratis si disponibila :) 


Cer senin!