-----------------------------------
Cristian Kata
27 Feb 2025 00:57


-----------------------------------
Acum nu pot decat sa recunosc ca am avut dreptate :))), cica protectie la dispozitive de masurare laser....ce treaba are binoclul cu sistemele de masurare, fiecare cu treaba lui, ca cine e tampit sa se uite prin binoclu la laser? Deci cand nu ai binoclul la ochi sa inteleg ca esti expus la laser, trebuie sa stai numai cu binoclul la ochi...ce aiureala, un fel de bla bla bla. Binoclu are acelasi scop, sa mareasca, nu sa te uiti in lasere sau alte tampenii, astea sunt vrajeli, inteleg sa reduca luminozitatea, asta inteleg, dar cand apar faze din astea cu laser....nu, dar sigur da bine la contracte cu armata, asta da, uite nene ca ti-am facut binoclu cu protectie....sticla scumpa, tehnologiei avansata....eu zic sa nu mai credem chiar tot ce spun producatorii, dar totusi cine vrea se poate uita si la lasere, bpt 7x50 are doua seturi de filtre, galbene si verzi, unu e pt zapada/explozii/etc si unu pt laser, urmeaza sa mai apara si sticla de masca de sudura pt cei care sudeaza cu electrozi de 20 metri si au nevoie de o imagine marita, important e sa fie lipita sticla de sudura cat mai zdravan sa nu poata fi data jos si o sa ii zicem filtru "night forever" ca suna mai altfel in engleza :).

PS: Totusi, daca trebuie sa fie filtre laser, eu nu am nimic impotriva, asa fie! Eu sunt ultimul beneficiar din toata filtrarea asta; unde filtru nu e, nici manopera nu e, nici bani nu e. :)))