-----------------------------------
sorin georgescu
28 Feb 2025 20:48


-----------------------------------
Erwin, mi-am luat deja banii inapoi (adica se intorc in cont in cateva zile), comandasem un invertor auto de 8000W, pret nu cel mai mic, cica trimitere din Franta dar vanzatorul are trimitere si din Polonia unde are depozitul. Cu Anul nou chinez l-am inteles, ca ei au vacante insa azi a trecut o luna de la comanda si am aplicat pe butonul de returns/refunds unde am selectat ca nu am primit nimic (trebuia sa ajunga cel tarziu in 7 februarie) si am primit rezolvare rapida, au decis sa imi returneze banii. 
Am mai avut probleme la Aliexpress si de fiecare data a fost ok, au rezolvat corect. Nu a trebuit sa ma zbat cu multe explicatii. Si-au pus la punct super tehnologie, deja sigur ei folosesc Ai si evident, roboti la raspunsuri in scris. E o intreaga poveste, dar anul asta l-am executat pe unul care a fost chiar excroc si teoretic ar fi trebuit sa am eu screenshot. Nu a fost nevoie de nimic, cred ca au arhiva cu absolut tot ce misca acolo si l-au executat pe excroc instant. 
Cu returul e totusi spre imposibil deoarece costurile de trimitere colet in China sunt mai mari decat obiectul cumparat. Deci ce primesti..... aia e! Adica, loterie.

Binocluri in talciok Vitan am mai vazut, ma duceam relativ des acolo. Absolut toate niste gunoaie sinistre pe care acum nu le-as lua nici gratis! Dar si la preturi nerusinate (acele gunoaie care sunt bune doar sa bati cuie cu ele).

Dumitru Pop,  nu-i paguba cu Svbony. In general isi merita pretul si nu sunt chiar asa de proaste (...cand nu ai cu ce compara! Adica cele de varf....adica scumpe....).. Eu puteam sa fac retur la al meu de 400 lei, dar am preferat sa il pastrez pentru ca desi e inferior la APM asa cum am zis, totusi prost nu este si isi merita din plin pretul mic. Mai ales ca APM a costat ... de 3 ori mai mult! Nu e de 3 ori mai bun, e doar mai bun. Pot folosi si Svbony si chiar l-am luat intr-un concediu "la tavaleala" (prin nisipuri si a fost foarte ok, mai putin faptul ca al meu este de 10X si cand bate vantul foarte tare, nu-l pot tine la ochi fara sa tremure. Atunci mi-am dat seama ca imi trebuie cel mult un 8x mic si asa am luat APM-ul ala 8x32 care e o minune incredibila! (ai sa vezi).
Deci asta e! O sa vezi ca daca te prinde "binomania" nu-ti vor ajunge nici doua binocluri! Pe la zece bucati incepi sa prinzi viteza! :lol: