-----------------------------------
Dumitru Pop
08 Mar 2025 10:35


-----------------------------------
Revin cu un scurt update.Mi-a sosit APM-ul si surpriza... a venit si  Svbony-ul.Ma vad nevoit sa-mi pun cenusa-n cap,privind indoielile avute fata de seriozitatea celor de la Svbony....sunt OK,doar ca trebe intrebat de stok,inainte de a comanda.Despre binoclul APM ce sa zic,a fost ceva uau,l-am indragit din prima....chiar de cand l-am pus la ochi m-a surprins claritatea lui si.... robustetea, senzatia de lucru bine inchegat....mie greu sa-l descriu, fiind primul meu binoclu....dar e exact cum l-a descris sorin georgescu.
Culoare lentilelor e un rosu cu tenta spre mov.Singura diferenta asa ochiometric ar fi inelele colorate de la obiective,la al meu fiind albastre fata de rosii cum erau la al lui....habar n-am daca asta presupune si altceva,probabil ca e asa cum spuneti voi despre APM,ca fata de descrierea de pe site,vezi real doar cand deschizi coletul.
Ce nu are APM-ul fata de Svbony si mi-ar fi placut sa aibe,e mecanismul de la cupele ocularelor(nu stiu cum se numeste),dar care prin rotire se ajusteaza fata/spate,foarte mishto si util pentru cei care poarta ochelari....insa per ansamblu sunt foarte multumit.
Cel de la Svbony nu arata rau deloc si se vede chiar foarte bine prin el,inca nu am finetea necesara de a surprinde diferentele dintre ele.....nu regret ca l-am luat,oricum va ramane in familie,va fi daruit cuiva indragostit de drumetii montane...eu voi ramane cu APM-ul....e exact  ce aveam nevoie.
Ganduri bune tuturor.