-----------------------------------
URANUS7
23 Mar 2025 00:59


-----------------------------------
Mul&#539;umesc Iulian. :)

Well, sincer vorbind, mie îmi place că in ultimul timp ai început să te ocupi mai mult si mai bine de detalii. Felicitări! 
Pentru o calitate foarte buna e nevoie de mult timp de lucru (pentru mine nu-i un secret), timp care va scădea doar dacă vei căpăta mai multe abilită&#539;i, pe parcursul curbei de învă&#539;are. Te-as sfătui să păstrezi capturi bune pentru anii in care activitatea va scădea extrem de mult. De ce? Pentru că abia atunci vei avea răgaz să reiei procesări care vor ie&#537;i poate mult mai bine. Fie corectezi erori, fie aplici alte strategii. A&#537;a se înva&#539;ă.
Nu sunt genul care sa critice pe al&#539;ii, chiar dacă văd cate ceva in neregulă.
In plus, numai cei care lucrează pot în&#539;elege si  aprecia pe ceilal&#539;i. :)

Condi&#539;iile atmosferice pun mereu probleme dar, chiar si a&#537;a, nu po&#539;i renun&#539;a să te ocupi de o captura slaba si sa încerci sa sco&#539;i totu&#537;i ce-i mai  bun din ea. O imagine frumoasa poate fi facuta doar din 1,2,3 cadre bune, găsite printre câteva mii proaste. 
Doar a&#537;a po&#539;i învă&#539;a mai mult si mai bine cu instrumentele pe care le ai.
A&#537;a încât, repet (cu ocazia asta): eu capturez si procesez chiar si in condi&#539;ii minime căci pentru mine prioritara  este informa&#539;ia, in general, nu calitatea procesării. Informa&#539;ia, aproximată a&#537;a cum m-am priceput. Ca să se &#537;tie! :)