-----------------------------------
Quasar
01 Mai 2025 18:20


-----------------------------------
Constientizarea nu se rezuma numai la creier, oricât de dezvoltat sau subdezvoltat ar fi el.
Pe de alta parte, nelimitata dar finită este lumea, adică datata, ordonata, in cuno&#537;tin&#539;a de cauza, nimic pur accidental.
Dacă prin absurd, &#8220;accidental&#8221;, ac&#539;iunile cuantice, constientizarile cuantice, &#8220;creierele cuantice&#8221; nu si-ar mai face treaba, atunci creierele noastre, nici măcar întâmplator, nu ar mai avea &#537;ansa la existenta, la observatie, la evolu&#539;ie etc.
Informa&#539;iile oferite de mine, având la baza statutul erorii, asimetria obligatorie, nu au mai apărut niciodată, atât de detaliat, in spatiul public.
Sa fim serio&#537;i, creierele predecesorilor no&#537;tri nu au beneficiat de avantajele momentului, de posibilită&#539;ile oferite la momentul actual. 
Datoria mea a fost sa aduc la cuno&#537;tin&#539;a date, informatii, modalită&#539;i relativ noi si ofertante de în&#539;elegere, de operare si analiza a faptelor.
Fără nici o supărare, asimilarea si intelegerea acestor noi si pertinente informatii nu mai reprezintă lupta, războiul meu interior.

Colegi ai forumului totul pare sofisticat aici ,  am ris si eu de unii , si am gresit , aici nu e vreun profet ,  e pura greseala umana , inteleasa si explicata , daca ar spune ca e credincios ati trece pagina ....dar asa  te pune (pe unii ) pe ginduri . Luati ce spune ca fapt , de bine , ca raul nu se dezvaluie . Si oamenii au mai multe vieti ca mita . Deci e mai important ca un cacat de telescop .

Sa nu intrati in eroare , nu cunosc utilizatorul , si cred ca pe orice coleg serios cu ocupare  nu a deranjat . PAREAU INSIRARI SI REPETITII , e posibil la conjuncturi ..,  . Nu stiu cite ce topicuri prefera , dar nu visati , omul are de spus ! Mersi de intelegere !