-----------------------------------
AVD
25 Mai 2025 21:54


-----------------------------------
cooler pe un nano???? adica ATMega 328P? Cooler?

condensatorul la GND-RST nu stiu ce face, adica stiu ce face, de ce sa nu faca?

sigurantele lipite is asa si asa, e foarte nasol sa le schimbi in general, si imposibil sa le schimbi in mers (graceful degradation)

problema cea mai mare, cred eu, e la mosfeti-PWM, asa va rezona cu sarcini non-rezistive de numa, mai ales ca ai un singur condensator mai calumea, si vad ca ai pus inca doi pentru frecvente inalte

PCB-ul l-ai facut de mana, cu clorura de fier, cum faceam pe vremuri?

Coolerul e pus acolo doar pentru ca imi statea in fata pe masa si intrusive thoughts au invins. Stiu ca este absolut inutil. 

Condensatorul intre RST si GND opreste nano-ul sa se reseteze la reconectarea prin serial (in situatia in care ma deconectez si reconectez la el, sa nu piarda pentru o milisecunda alimentarea pe mosfeti si, in consecinta, sa se reseteze si montura si sa isi piarda pozitia. 

Proiectul includea PPTC-uri, nu fuzibile, dar am dat comanda gresit de pe ali si mi-au ajuns de 0.5, nu de 5..... asa ca am mers momentan pe fuzibile. Stiu ca sunt greu de schimbat, dar imi asum. 

PCB-ul este facut cu clorura si transfer termic de pe foaie de transfer imprimata cu toner.