-----------------------------------
renclod
31 Mai 2025 23:02


-----------------------------------
1. 

Patriotismul chiar nu a fost pomenit , 


Pai ia sa cautam in pagina anterioara: 

 Ai tot ce trebuie pentru a avea colectie Romineasca de meteoriti lunari , dar  credinta , de nici un fel . 

Memorie deficitara? 
Daca nu am gasit meteoriti in tara mea si totusi, ca sa am, ii cumpar din Africa - inseamna ca nu am credinta si nu-mi iubesc neamul?! 
Ce aiureala. 
Si reciproca, daca te mananca la patriotism aia nu inseamna ca ai dreptul sa ignori datele si metodele stiintifice - ca sa poti sa te scarpini.

2.
 tu spui ca in Europa nu a cazut meteorit clasat ca fiind lunar , este o dogma vecina cu fanatismul sau simuleaza 

Nu spun eu, spune "profesorul de geologie" de care pomenesti, Quasar (ala cu "meteoritii din sertare").
Mai intai, Dr. Randi Korotev nu este profesor de geologie, este chimist/fizician. Chiar el scrie: nu-mi cereti sa va identific rocile (non-meteoriti) ca nu sunt geolog.

Apoi, documenteaza-te din grafica atasata - ca de citit paginile "profesorului de geologie" nu ai avut timp.

Este un fapt, nu dogma, nu fanatism. Oficial, adica inregistrat in metbul, nici un meteorit lunar nu a fost gasit in Europa, America de Nord sau America de Sud. Iar in toata Asia continentala, cat de mare este ea, primul meteorit lunar gasit si inregistrat dateaza din 2024.

"Meteoritii lunari" din sacosa ta nu se pun.