-----------------------------------
Cristian Kata
21 Iun 2025 22:24


-----------------------------------
Cristib, eu am stiut exact la ce te referi din start, chiar am vrut sa iti trimit pe privat dar mi-a fost lene, lucrurile stau exact cum am zis si cum ai zis si cum au zis si altii :), ai pus la ochi un binoclu super calitativ....salut voios, daca nu ai bani sa il iei practic ai facut o gafa pt ca oricum nu o sa mai fii multumit de altele mai slabe, dar nu asta e partea mai grava, mai grav e ca nici nu mai vrei sa te uiti prin ele, ai in cap imaginea foarte buna pe care o astepti (pt ca se intipareste foarte usor) si nu o gasesti, ba mai mult, daca nu ai experienta ajungi la concluzia gresita ca binoclul are defecte dar el de fapt nu are nimic, eu am un prieten care chiar a patit asa ceva, dar binoclul nu avea nici un fel de problema, avea definitia mai slaba fata de altul mai bun, atat. Sa revenim, cand iti zice cineva asa ceva, ai impresia ca e si un pic de gluma sau exagerare, eu am patit-o pe pielea mea, multi altii de pe forum au patit-o pe pielea lor :), vorba lui Dbird, nu are rost sa facem review-uri la Swarovski pt ca stim oricum ca sunt bune, cine nu crede....se poate "risca". In Oradea avem Hunter Shop, foarte ok oamenii de acolo, ei au cam gamele astea: Swarovski, Meopta si Delta, te lasa sa probezi, dar inca nu m-am riscat, cu toate ca tot bate gandul cu NL Pure :), dar sunt sigur ca pe urma o sa zic ca nu e bun Conquest...oricum am niste nemultumiri la el....asa e omul, vesnic nemultumit, de fapt noi cam exageram, asta e adevarul, prea ridicam standardul, am facut si eu greseala sa ii las pe unii sa se uite prin binocluri mult prea bune pt ca apoi sa nu isi mai cumpere nimic pt ca cele care erau accesibile ca pret...nu mai prezentau interes, sau cele de care erau multumiti pana atunci, apoi constatau ca sunt chiar jalnice, incerc sa nu mai fac asa ceva dar tot mai imi scapa :).