-----------------------------------
sorin georgescu
25 Iun 2025 10:58


-----------------------------------
CristiB In ritmul asta, achizitionand folosind tehnica salamului feliat, ni se pare ca cheltuim mai putin dar in realitate e invers.
Daca tragi linie la urma pierzi mai mult cumparand des si ieftin decat bun si scump.
Dar daca e bun si scump mai ai douã avantaje, beneficiezi de o optica de top, si poti si sa-l vinzi la un pret inca bun dupa ceva ani. afirmatia ta e foarte adevarata1 Mi-a trebuit ceva vreme (si cheltuiala!) sa aflu pe pielea mea cat de adevarat este ce ai scris!

Clientul roman e mai special, e proverbial lucrul asta, chiar si daca faci promotie cu ceva gratuit el tot are o intrebare: e inclus si transportul? Ca daca da nu s-ar sfii sa mearga cu Mer&#539;anul de 60 de mii pana la posta. din pacate e o observatie foarte adevarata. Incerc sa inteleg genul asta de mentalitate si nu pot. Am ajuns la concluzia ca unii cred ca a avea si umbla intr-o masina scumpa ii face sa se creada brusc niste fiinte superioare. Multi ajung sa aiba o masina scumpa in fata unei case (nu mai mentionez apartament la bloc comunist) care costa mai putin decat masina, cu chilotii rupti pe ei, cu dintii stricati in gura, fara sa investeasca nimic in educatie, macar in educatia copiilor. Dar masina aia scumpa ii face cumva sa se simta "maimutoi alfa" (intre maimutori ca ei..... din pacate atat de multi.... din pacate aproape majoritari!). 
Interesant este ca aceste masini scumpe detinute de aceste maimute abia isi taraie kilometri, scot sunete ca parca si-ar manca suruburile, unele scot fum negru (majoritatea fiind diesel) pentru ca dand toti banii pe astea, nu mai au si bani sa le intretina. 
Dar fudulia e mare! Se vede si in traficul din Bucuresti, faceti un experiment (eu l-am facut), mergeti cu un Audi A6 negru in modul cel mai nesimtit, obraznic, agresiv de porc nesimtit si nu o sa auziti nici un claxon macar, stau cuminti toti sa le tai calea ca nesimtitul, faci manevre de porc si unul nu misca in front, stau cuminti ca oile la taiere. Apoi va suiti intr-un Hyundai I 20 de preferinta gri...... O sa vedeti! Ar trece si prin tine! Nu-ti da cedare nici in rond, probabil considera ca nici nu existi in masina aia "de amarat".... pentru ca nu ai ..."masina de invingator".... 
Mentalitatea si primitivismul asta de lumea a 3-a cred ca la noi in tara e si mai grav decat in lumea a 3-a traditionala, poate vine si din trecutul de sclavie sub toate formele de oranduire sociala, de la capitalism la comunism pana la un soi de tranzitie vesnica spre nicaieri (noi am fost popor de sclavi, iobagi, mujici sub toate vremurile)