-----------------------------------
Quasar
28 Iun 2025 23:29


-----------------------------------
Sa presupunem ca vrei sa cumperi lunari de la cei din Asia /Africa . Nu sint clasificati si unul costa . Ce faci renunti sa risti  neavind act de clasificare , sau mergi pe ce stii tu si increderea in omul cu 200-500 meteoriti de diverse clase ? Se pare ca vorbesc dar nu se intelege . Ala ce gaseste , vinde , e expert si el spune ce e . 
Meteorii aproape toti au o parte care e mai afectata , expusa la ablatie , asta nu se produce pe Terra . 
De aici pleaca forma . Sint alte minerale . Sigur nu ai analiza de laborator , poti spune ca sint doar pietre , necunoscind si nefiind interesat . Dar eu am multe , ce facem ...eu postez si altii dezmint sau ? revin cu detalii iar si  iar ? Trebuie inteles ca sint chiar meteoriti si cind spun detalii chiar sint . Par multi de pe luna , dar e bine ca nu sint chondrite cu kg . 
Daca as dovedi ca o mostra este lunara , multi ar spune ...da ma una dar nu zeci  , asta e mecanismul  :roll: eu chiar cred ca ce am eu sint mult mai fotogenici si mai naturali , si astia se taie pentru vinzare fiind scumpi , daca ai colectie nu are rost taierea stiind cum i-ai gasit . La taiere pierzi niste bucati de care nimeni nu e interesat .