-----------------------------------
sorin georgescu
18 Iul 2025 22:10


-----------------------------------
deci inca detin 3 binocluri APM, insa dupa faza asta cred ca merita facuti de rahat pe toate forumurile si peste tot! 

Inteleg ca in China isi baga picioarele in ce fabrica la norma sa fie ieftin (poate au muncitori prost calificati de care nu se poate ocupa tot timpul supraveghetorul), dar macar in Germania sa puna pe cineva sa le testeze simplu la ochi cand le primesc, sa elimine rebuturile! Asta era ditamai rebutul !

Ce mare "manopera" ar fi sa ca un om (cu pricepere, poate chiar patronul) sa le puna la ochi ?! Nu cred ca vand ei asa milioane de exemplare sa nu le poate lua la mana pe toate primite din China. Nici macar nu le vand sigilate! Mai ales ca fac niste bani, un profit din asta si e reputatia brandului in joc. 
Poate sunt naiv, dar nu mi se pare asa mare manopera si consum de timp sa testezi binoclurile cum vin din China. "Test" simplu, le pui la ochi intr-o dimineata pe rand. Cat timp ar consuma ?!

Mi se pare bataie de joc daca au putut vinde asa ceva! Macar cele returnate de mine nu erau decolimate sau defecte. Eu le-am dat inapoi ca nu mi-au placut ca nivel de rezolutie/definitie, performanta comparativ cu cele pastrate. Adica le-am returnat bune, colimate, chiar cel de 8x56 mi se parea colimat impecabil, fara nici un defect dupa opinia mea. 

Dar in cazul asta e rusine mare pentru un brand sa ajunga la vanzare asa "chiftea"!