-----------------------------------
Night
20 Iul 2025 16:30


-----------------------------------
Daca ai  secvente de ris , sau nu e clara situatia in  care esti ,  hai sa CONTINUAM , dar nu aici ! Deschide astronomul care ar trebui sa fii ,  si amintesteti ca nu ai ceva interesant de spus  . Deschide un topic si rupe tirgul , ca gura nu ai  cum

Lucrezi la o bancă &#537;i e&#537;ti ordonator de credite, iar aici crezi că po&#539;i să ordoni celorlal&#539;i ce să facă?  Cvasi-stelar object, trezeste-te, bea o bere, bucură-te de via&#539;ă! Nu mai impune celorlal&#539;i cum să se bucure de via&#539;a lor.

Apropo, tot ce ai tastat în ultimele 3 răspunsuri se încadrează la ceau&#537;isme, usersime, debilocronisme, în forul meu interior. Dar, nu mă supăr!  Asta e, a&#537;a e&#537;ti tu, atât po&#539;i gândi, Q. Cel pu&#539;in pentru moment, poate din cauza căldurii de afară!  

Uite, po&#539;i să zici absolut orice, &#537;i nu mă supăr.  Din contră, Mă amuză. Sper că asta nu înseamnă o lipsă de empatie din partea mea!

O să intru &#537;i mâine, doar să mă amuz cred. &#536;i mâine e o zi.  Bye bye forum, pt. azi.