-----------------------------------
Bivanus
26 Iul 2025 09:14


-----------------------------------
A'nceput de ieri sa cada...cate-un Nag ...acum a stat...portofelul s-a cam dezumflat... :roll: 
Un confrate din perfidul Albion a tinut minte ca imi curgeau balutele dupa al lui Nag T6 11mm asa ca m-a anuntat cand l-a scos la vanzare. Pret bun, om de incredere , am zis da si in mai putin de trei zile era la Bucuresti la BSI. Asta era acum vreo doua saptamani , e tot la BSI, sper pana la sfarsitul verii sa ajunga si la mine  :evil: 

Intre timp, inghiontit de discutia despre ocularele cu FL mic , am citit si pe SGL si CN ce mai zice lumea. De curiozitate am dat o cautare si la 'de vanzare' si surpriza : Nag T6 3.5mm cu livrare din Romania ?!?!? Dat un mesage si l-am gasit pe colegul Piskota care pt livrare in Ro a facut si o reducere mica si draguta asa ca ieri a ajuns micul titan.

Pus langa titanul titanic de la APM se observa o ...oarecare diferenta...  :shock: Din pdv optic ocularul APM se remarca evident prin FOV mare ( recit o treime din 'Luceafarul' pana traverseaza Jupiter) si un feeling rece si clar. La Nag am o senzatie de un pic mai cald , care insa place ochilor mei, este interesant ca am aceeasi parere si despre Nag 9mm si 13mm in timp ce 5mm si 7mm mi se par 'aspre' Sunt curios cum o sa-l simt pe cel de 11mm.