-----------------------------------
raudetot
15 Mai 2008 08:34

Este un soft foarte bun
-----------------------------------
 Mi se pare inutil construit pentru astronomii amatori. Desi suporta autostar, necesitatile de sistem impreuna cu nevoia de a fi legat online il fac extrem de prohibitiv. Este o chestie microsoftiana tipica - dincolo de luminile albastre frumusele nu prea exista o gindire corecta. 
In primul rand, softul nu necesita cine stie ce resurse comparativ cu jocurile moderne din zilele noastre! :)
In al doilea rand, normal ca toate softurile care se respecta sa aiba cerinte de "on line" cand este vorba de a fi un upgrade de baza de date "la zi". Iar un calculator (scaderile drastice de achizitie a unui pc sunt mai mult decat semnificative) si internet in zilele noastre au si copii de la tara ... asa ca ...:)
Softul poate fi util oricui care iubeste astronomia la nivel de documentare si instruire teoretica prezentand grafica de exceptie, posibilitate de conectare a propriului instrument astronomic pentru observatii personale, posibilitate de creare a unor librarii proprii de observatii fapt care nu prea l-am vazut prin alte softuri de genul ... 
Concluzia mea este ca merita sa il instalati si sa va jucati cel putin o perioada cu softul