-----------------------------------
CristiB
30 Aug 2025 12:04


-----------------------------------
Kata incep sa pun la indoiala capacitatea ta de a aprecia un binoclu.  Abia lucrul asta ar trebui sa doara!
Subiectul pe care l-ai adus in discutie e de la bun inceput un ghiveci cu de toate. 
Prezinti un binoclu vechi (cinstit era sa se precizeze si anul fabricatiei,  am vazut ca esti mester la a descoperi anul fabricatiei) apoi in postarile ulterioare combati ca un copil rautacios calitatile generatiei actuale....pe baza relicvei ce spui ca ai primit-o la curatat. Este asta obiectivitate?
Eu personal am testat toate modelele actuale de Habicht direct la fabrica. Imaginea pe care o dau e impecabila,  cei 96% transmisie a luminii apartine acestei generatii de Habicht. Daca as spune ca imaginea e clara ca si cristalul as face o nedreptate pentru ca in realitate e mai clara decat cristalul,  dar e un fel de a zice. 
Daca i-am gasit si minusuri Habicht-ului in nici un caz nu se numara printre acestea calitatea imaginii. 
Pentru mine personal minusurile au fost obiectivele mici si modul cum se aseaza in palma,  dar in realitate nici astea nu sunt minusuri ci doar mofturi ca atunci cand te vezi in fata unei mese pline cu de toate.
...cum ai reusit ca pe baza acelui binoclu vechi sa arunci in batjocora aprecieri despre preturile si capacitatile actualei generatii? 
Ai si o Dacia 1100?