-----------------------------------
Cristian Kata
30 Aug 2025 21:36


-----------------------------------
Cel mai probabil in jurul anului 1980, de asta am si spus ca e varianta cu galben, cele noi nu au galben, iar transmisia este cea care am zis 80-86% asta din testele altora. Ideea e ca tu te-ai ambalat fara sa ai nici cea mai mica idee despre ce e vorba, eu iti garantez ca tie nu iti trebuie asa ceva, daca iti spun ca nu are lumina destula, nu are. Nu inteleg de ce nu l-au facut ca pe 7x42 care are foarte putin galben, doar cat sa incalzeasca culorile si care pt mine e binoclul cu cea mai frumoasa imagine ca si culoare. Ce am spus la inceput este cum am zis, indiferent daca convine sau nu cuiva, daca mergem pe principiul ca doar zona centralã ne intereseaza atunci....merge, altfel zona de clar e modesta, dar la preturi spectaculoase ar fi normal si performante spectaculoase, sau poate ca nu...ar zice unii. Nu are rost sa o mai lungim, lucrurile sunt clare, sa dai mii de lei pe asa ceva e o teapa enorma. Fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui, sa ma creada sau nu, etc...iar eu sunt liber sa imi spun parerea. Repet, e treaba fiecaruia sa creada ce vrea, atat despre binoclu cat si despre mine, chiar nu ma intereseaza.