-----------------------------------
Niky360
05 Oct 2025 13:02


-----------------------------------
@Mircea Pteancu
Multumim mult pentru sustinere! 
Ne bucuram de disponibilitatea si activitatea voastra, din cadrul Astroclubului Galaxis. Ati dovedit mereu ca sunteti un grup pasionat de popularizare si stim ca sunteti un grup pe care comunitatea de astronomi romani se poate baza. Speram sa fructificam la maxim aceasta trecere a cometei, doar cerul sa fie senin.

In alta ordine de idei, se face 1 saptamana de cand am trimis invitatiile pe e-mail entitatilor de astronomie din tara(celor la care am gasit un contact) si 5 zile de cand am postat aici si din pacate rata de raspuns este extrem de mica. Am primit doar 4 din 19 raspunsuri, unul fiind chiar un refuz. Timp mai este, dar nu pare ca si dorinta de colaborare.

Reamintesc faptul ca invitatia de aici este deschisa si persoanelor fizice care doresc sa iasa, sa vada cometa si in acelasi timp sa invite publicul la observatii. 
Asadar, ceea ce vrem sa facem nu se rezuma doar la colaborari formale, ci la o actiune publica, nationala, de popularizare pe care fiecare persoana/entitate o organizeaza dupa bunul plac si noi ne dorim sa o centralizam si promovam astfel incat publicul larg sa stie unde sunt aceste actiuni de observare a cometei.