-----------------------------------
Mircea Pteancu
19 Oct 2025 14:35


-----------------------------------
Dragos

Binoclul este Omegon 2x54mm, ca in poza care nu-mi apartine.
Am primit binoclul cadou de la un coleg de forum caruia-i multumesc din nou, ca am de ce.
Problema pe care am semnalat-o nu este specifica binoclurilor chinezesti, apare si la cele similare, japoneze sau rusesti. Este o chestiune de design, de lupta cu mama Natura si cu regulile ei de fier.

O fi el dificil ( trebuie sa ai centura neagra in Bino Jiu Jitsu ca sa-l stapanesti), o fi el chinezesc dar spun nu doar ca-mi place ci de-a dreptul ca-l iubesc. Mi-a redat vederea tineretii.

Cristian Kata

Am citit cu interes ce ai scris dar nu pot sa am opinie deoarece dintre cele vreo zece, unspe binocluri pe care le am, doar unul este roof. Apoi nu pot sa ma pronunt obiectiv din motive politice, sunt conservator nu doar intr-o privinta ci in toate. Mie imi plac binoclurile Porro si sunt incantat de viteza ( a se citi: pretul mic) cu care proprietarii lor vor sa scape de ele. 
Asadar, apel catre toti posesorii de binocluri Porro: nu-l ascultati pe Cristian Kata, Porro nu este bune, dati-le-ncoace, pentru un pret minim va scap eu de ele. :wink: 
Nu mai vorbesc de plictiseala, daca ai vazut in viata ta un binoclu roof, le-ai vazut pe toate, toate, dar absolut toate arata la fel. Noroc cu cate o dungulita sau cerculet pus pe ici pe colo. Vorba romglezilor, atat de boring de-ti vine sa boresti ...

Mircea