-----------------------------------
Cristian Kata
21 Oct 2025 13:35


-----------------------------------
Pozele alea sunt absolut fara nici o relevanta, apoi comparatiile in sine par a trece de la dreapta la stanga, adica ba e bun ba nu e bun skyrover ca in final sa se termine cu "nu recomand", e destul faptul ca a precizat ca la skyrover roata de focus merge mai greu intr-un sens si mai usor in celalalt atat la 10x cat si la 8x, asta se traduce prin "chinezarie". Apoi claritatea pe centru este mai slaba decat la Conquest, mai spune. Din felul in care descrie el acolo lucrurile eu cred ca e un compromis mare doar ca sa scoata un camp plat dar pica la definitie si nu numai, iar la mecanica ne spune pe fata cum stau lucrurile. Nu cred ca se poate compara totusi cu NL Pure, nu sunt eu fan swaro dar cred ca e cam fortata comparatia. Am servisat nu de mult timp un binoclu care parea sa aibe o imagine aproape la fel de clara si pe margine ca pe centru, era cu fungus deci mi-am facut o parere foarte generala, dupa curatare lucrurile s-au limpezit, practic pe centru era la fel de prost ca margine, adica avea o claritate constanta dar era una slaba care te putea pacali incat sa zici ca are un camp bine corectat la margine, deci ma tem ca la unele binocluri (dar nu vreau sa dau nume :) ) platim campul plat cu rezolutia centrala, mai departe fiecare poate pune in balanta ce e prioritar, pt ca gusturile  nu se discuta :).

Ps: personal pana nu am in mana nu mai cred nimic, una e in poza alta la ochi :)