-----------------------------------
Cristian Kata
05 Noi 2025 18:35


-----------------------------------
In cele din urma problema nu a fost tocmai rezolvata, dimensiunea piesei mobile fiind mai mica decat canalul din pistoane, asa ca am marit dimensiunea piesei prin aplicarea a doua straturi de "picatura" incat sa nu mai existe nici cel mai mic joc posibil, acum pare rezolvat 99% pt ca tot nu e perfect, adica un tub intra si iese din focus primul (numai astia anormali observa asta), asta inseamna ca merge mai usor decat celalat nu mai e vb de jocuri aici, cel mai probabil aderenta la tub a lentilei de focus difera de la un tub la altul. Si tot invartindul in toate felurile si analizand pana la nivel de atom, tocmai am obs ca rezolutia pe margini nu e la fel pe ambele tuburi. Asa ca, concluzia mea e cam asta: nu isi merita banii sub nici o forma! optica  e buna central dar...margini diferite??? mecanica proasta rau! la 6500 lei ....sa fim seriosi, cum sa dai atatia bani pe asa ceva? Totusi vin cu rugamintea sa nu incerce cineva sa imi explice ca e un rebut, sau uzura si etc, NU, asta e calitatea! In acelasi timp va spun ca daca il dau la 1000 de utilizatori "normali" nici unu nu vede nici o problema la el, doar dintre cei anormali care suntem pe aici (unii doar), si care nu avem de lucru decat sa vedem daca nu are cumva ceva probleme un binoclu de doar 6500 lei...asa sunt unii, mai rautaciosi. Asa ca daca vreti sa nu vedeti asa probleme, va luati swarovski, pt ca atunci nu o sa vedeti asa ceva pt ca nu o sa aveti curaj sa cautati defecte la un pret de peste 10 000 lei, socul ar putea fi fatal in caz de intalnire cu realitatea.