-----------------------------------
Quasar
23 Noi 2025 20:33


-----------------------------------
Nu e nici o ironie este o constatare reala . Nu sint colectionari de meteoriti Romanesti . Ai urmarit expozitiile mari de meteoriti Europeni ? Ai vazut cum se manifesta ? in timp ce international nu apare mare lucru despre meteoritii Europeni , acestia depasesc meteoritii NWA/NEA . Cind / daca elucubra&#539;iile tale au probleme de natie si comportament , culmea unde se taie miini pentru furt compari cu unii de culoare din Rominia . Poti sa crezi ca Romania /Europa nu au cer adica meteoriti . Eu cind vad meteoritul zburind si il gasesc nu am nevoie de zona internationala ! Unii meteoriti ai mei sint pe YT sau Google image , dar conteaza cum cauti la search . Zona internationala e nesigura si circotasa , nu sint nici ei siguri si apeleaza la unii mai cu laborator si... taie si vind , adica e dinamica ...eu nu ! Urmareste search Poland METEORITES sa vezi acolo complexe , bile negre ca trădători, ho&#539;i, violatori,. Asta spuneam si eu nu toti au sansa sa descopere meteoriti , cind nu crezi poti sa fi sigur ca nu gasesti . Gindestete asa , tot ce vezi pe cele trei sectiuni unde am expus au costat 0 timp , 0 lei . Pentru ca eram in mers . Adica eu nu merg cu detectoare sau in anumite locuri . Unde calc ma mai uit putin , dinamica si atentia sint esentiale , altfel te faci de ris .  

Sint probleme de timp pentru noi poze a unei noi transe de meteoriti . Revin!