-----------------------------------
catalin dumitru
25 Noi 2025 02:41


-----------------------------------
.. Eu cind vad meteoritul zburind si il gasesc ..Pai e si normal sa nu iti mai trebuiasca nicio certificare/atestare/verificare, ca doar il vezi cum cade, unde cade, si mergi la sigur 100%.

În urmă cu mai bine de 40 de ani , fratele meu bătea mingea împreună cu copii din vecini , într-o seară de vară , la intersec&#539;ia dintre strada Calistrat Hoga&#537; &#537;i strada Po&#537;tei .  
A venit pietroiul cu mare tam-tam &#537;i mult fum după el , dinspre Est , foarte oblic , &#537;i a căzut taman între casa pictorului Nicolae Milord &#537;i carmangeria de la "cantina partidului " , pe pământ moale &#537;i din fericire nelocuit . 
În zadar am căutat to&#539;i pe acea mică fâ&#537;ie de teren . 
Meteoritul parcă intrase în pământ  :)  :) !
Eu am renun&#539;at repede dar frate-miu &#537;i încă doi pu&#537;tani au răscolit zona mai multe zile la rând . Nu au găsit nici un loc de impact , de&#537;i atunci în acea seară târzie s-a auzit o izbitură clară . Dunga de fum portocaliu &#537;i sfârâitul , încă mi le mai amintesc .
Dacă a&#537; fi fost pasionat de a&#537;a ceva, poate că a&#537; fi dezlegat misterul . Nu &#537;tiu de ce , dar niciodată nu m-au atras meteori&#539;ii . 
Bine totu&#537;i că pietroiul ăla nu a spulberat scafârlia cuiva .