-----------------------------------
CristiB
11 Ian 2026 13:43


-----------------------------------
E ca si cum ai cumpara o masina de sa zicem 20 de mii de euro iar firma respectiva ti-o da cu rotile descentrate, sensorii bat aiurea, radarul din parbriz prinde doar avioane.....si asa mai departe.  Apoi firma te anunta ca daca vrei ca masina sa fie total in regula atunci trebuie sa mai dai 5000&#8364;. O prostie!
Asta am patit si eu cu APM insa eu am mers cu ei in justitie.  Automat au pregatit un binoclu ce sa corespunda tuturor verificarilor.  Pe cheltuiala lor.  Insa eu personal nu mai vreau sa am nimic de a face cu APM . Am destule motive.
Am binoclul respectiv si acum , sunt sigur ca e &#539;â&#539;ã de mâ&#539;ã cum se spune,  nici nu l-am scos din pachet,  dar m-au suparat prea tare.  
Nu e ghinion sa primesti un instrument cu probleme de calitate,  astazi e o normalitate.  Pe de o parte din cauza proastei calitati venite direct din fabrica, pe de alta parte pentru ca primim produse ce au fost deja de 10 ori returnate iar noi nu stim asta.
Apropo,  asta chiar e adevarat:
,,Stiu un singur magazin care verifica gratuit telescoapele, inclusiv optica, inainte sa le expedieze, Teleskop Spezialisten din Germania."