-----------------------------------
Tavi F.
26 Mai 2008 14:00


-----------------------------------
In primul rind succes la realizarea proiectului!
Despre unealta cu placi ceramice, am mai spus ca nu imi place, nu am folosit-o, si nu o voi folosi niciodata. Nu o sa-mi dau prea mult cu parerea pe tema asta, poate o fi faianta americana (sau ce placi folosesc ei) mai buna decit cea de la noi. Pe internet puteti gasi multe informatii, foarte multi folosesc cu succes asa numita "tile tool", nu doar la oglinzi f. mari, ci si la cele mici, unde optiunea sticlei e foarte accesibila.

Mai ales in ultimul timp, discutiile de pe forumul asta cica "de amatori" au fost serios influentate de reclama agresiva si propaganda, venite din toate partile. Prea multe nu o sa mai spun, doar o sa dau niste referinte.   

Din cate mai tin eu minte, inca de la prima sau a doua oglinda a folosit metoda sculei metalice subdiametrale.
Nu e vorba aici de schimbarea metodei ci doar de a asculta niste sfaturi pentru ca sa nu dati cu capul de ceea ce altii au patit.
Metoda folosirii matritei subdiametrale, e cu TOTUL diferita de cea clasica a discurilor egale. 

De ceva timp am trecut si eu la unealta subdiametrala. Principiul de lucru (in varianta mecanizata) il puteti gasi la link-ul:
http://www.mirror-o-matic.com/
La inf. pt. ATMs, gasiti manualul, cu multe lucruri utile.