-----------------------------------
CristiB
17 Feb 2026 10:06


-----------------------------------
Ma bucur ca a venit Cristian cu aceasta informatie,  era cat pe ce sa o fac eu cu ceva timp in urma dar am uitat. &#128578;
Am uitat cumva intentionat pentru ca mai nou e si firma APM autorizata sa vanda aceste binocluri. 
Cand am fost ultima data la ei cel ce se ocupa de depozit mi-a spus noutatea,  mi-a aratat un exemplar si mi-a povestit ca se bate de la egal la egal cu Swarovski ( conform parerilor de pe internet). Dar pentru ca eu eram cu alta durere pe la ei totul a trecut pe langa ureche. 
Oricum ceea ce ma bucura e ca Swarovski e reperul.  Nu am SkyRover dar ma multumesc si cu cei ce ii fac concurenta.&#128578;
Daca vrea cineva sa cumpere pe o cale mai usoara decat cea descrisa de Kata gaseste binoclurile aici:
APM Telescopes. Sky Rover Ferngläser https://share.google/SzlwjpgVmgEmfTcbY

PS: am zis ca nu mai ajut APM in vecii vecilor dar tot nu reusesc sa ma abtin.  Dar de data aceasta am facut-o pentru colegii pasionati,  se pare ca intr-adevar SkyRover e peste alte firme.
PS2: in descrierea de pe site-ul APM se specifica faptul ca binoclul  dispune de  ,,sticla ED dubla ". Ce e asta?
Dank der Verwendung von doppeltem ED-Glas =Datoritã utilizãrii sticlei duble ED.