-----------------------------------
Cristian Kata
18 Feb 2026 08:08


-----------------------------------
"Macar acum la inceput deoarece am observat ca astia dupa ce castiga piata si laudele incep sa "usureze" produsul pana nu mai seamana cu primele scoase...."
Sorin, te rog sa nu mai faci profetii nefaste pt ca a mai facut Dbird si s-au implinit chiar pe buzunarul meu :))), la Delta am fost cel mai afectat, la APM au fost victime multiple, la Lacerta la fel... Asa ca nu cumva pana ma trezesc ca vreau si eu un SRBC, sa mai semene doar carcasa apoi sa vin iar cu un review contrar exact cum am facut la Delta unde eu il prezentam ca ceva horor iar Dbird ca ceva de vis. Din pacate aici nu te pot contrazice deloc, Dbird m-a avertizat de multe ori cum ca trebuie luat la inceput cand apare un model bun pt ca pe urma practica ne arata ca se impute situatia. Dar nu pot sa te sustin in ceea ce zici despre Tudor, o sa te convingi singur dupa ce iei un SRBC :). Tudor tocmai ca e mai greu de convins sa creada in calitatea produselor chinezesti, iar daca are o parere buna despre SRBC inseamna ca a rasturnat forumurile pana sa traga concluzia asta, si nu nici un secret faptul ca m-a rugat sa verific daca nu are probleme la usurinta de a privi prin el, adica daca nu e foarte sensibil la reglajul cat mai exact al DIP, pt ca au fost semnalate cazuri, dar la acest exemplar este chiar contrat, este extrem de lejer la privit, deci a avut unele rezerve Tudor. In momentul de fata eu cred ca nu NL Pure ar fi cel care mi-ar placea mai mult ci un EL, am niste motive pe care nu le zic :), asta tot din informatii etc...