-----------------------------------
tudor
18 Feb 2026 08:52


-----------------------------------
Aici,  normal ca "bârfim" &#537;i noi despre binocluri. Nu are pretentia nimeni ca le &#537;tie pe toate (asta chiar &#537;i cei ce le-au avut fata în fata). E o "bârfă" mica a noastra, a celor pasionati de binocluri, atata tot. Daca vrem obiectivitate, atunci nu avem ce cauta pe astfel de forumuri, pt ca, &#537;i aici suntem deacord cu totii, ceea ce contează cu adevărat  este părerea noastră în fa&#539;a instrumentelor, părere ce poate diferii complet de a altora pu&#537;i în fata acelorasi binocluri! Dar asta nu ne opreste a vorbi si discuta cât mai obiectiv &#537;i fără partipriuri de o marca sau alta. A&#537;a e si normal pentru ca fiecare î&#537;i &#537;tie preferin&#539;ele lui. De exemplu cui i-a trecut destule binocluri îsi poate da seama exact ce vrea el personal de la un binoclu sau ce nu vrea, asta chiar înainte de a-l pune la ochi. Dar altcineva cauta altceva &#537;i tor asa. În concluzie SRBC asta a făcut mare valva &#537;i eu cred ca nu degeaba. Recunosc ca e un binoclu care &#537;i mie personal mi-a trezit suspiciuni ca nu ar fi atat de bun cum au zis acei "corifei", ca poate l-au umflat un pic "cu pompa". Dar părerea lui Cristi Kata îmi confirma ca nu este vorba doar de un balon de sapun. Totusi, am mai spus-o, acest "chinez" nu a trecut insa un test foarte important &#537;i mai exact cel al trecerii timpului peste mecanica lui. &#536;i aici am îndoieli mari ca îl va trece cu bine. Dar rămâne de vazut! Pana atunci sa ne bucuram ca cei ce l-au testat au împărtă&#537;it experienta lor personala cu noi, puteau sa nu o facă. Deci sa-i mul&#539;umim lui Cristi Kata ca a facut-o cu cata obiectivitate s-a priceput el mai bine.