-----------------------------------
CristiB
18 Feb 2026 13:30


-----------------------------------

La chinezi, de indata ce un produs sau o familie de produse ''a prins'' , ''friptura'' este impartita si altora. Acela este momentul in care apare caderea de calitate. Produsul incepe sa fie facut in doua sau mai multe locatii. Una cu experienta iar in cealalta cu oameni care ieri au venit din lanul de orez. Daca cumperi un produs, e un proces absolut aleator, nu stii la care dintre fabrici a fost facut. 
Cam asta e si ultima poveste de  ,,succes"  ce sta in spatele APM-ului. Si mai nou si in fa&#539;a APM-ului pentru ca toti iubitorii de binocluri au fost impartiti doar in doua categorii, cei ce au fost fripti de APM si cei ce au aflat de la cei fripti ce vinde acum APM. Iar vanzarile au scazut corespunzator. 
La inceput binoclurile APM au fost facute intr-o fabrica ce vinde pe piata locala.  Pe CN scrie ca fabrica face optica pentru armata chineza.  O fi n-o fi asa,  habar nu am, dar pana la urma si armata chineza e tot piata locala. 
Stim calitatea primelor serii,  eu si acum regret ca am vandut 11x70 ED. Si mai regret ca nu am fost destul de rapid ca nu am luat un 16x70ED din prima sarja.  Ce vand ei acum e panarama curata,  toate plasticurile alea imi amintesc de plasticul din tablourile electrice arse si pline de fum negru.  Cred ca cel mai indulgent a fost Silviu cand le-a denumit  uratenii.  &#128578;
Concluzia? Luati Rover acum,  la anul nu mai seamana cu asta de azi. 
Sau...luati de la concurenta europeana,  astia raman constanti.

CristiB, eu suspectez ca imaginea la acest video e falsificata,...
Din pacate e 100% real . E adevarat ca robotii sunt condusi cu ajutorul AI, dar doar atat,  reprezentatia de pe  scena e autentica.  E fascinant ce pot face!