-----------------------------------
Cristian Kata
21 Mar 2026 14:12


-----------------------------------
Cred ca se aseamana bine povestea ior-ului cu cautatul unui trifoi cu patru foi, greu gasesti unu care sa iti placa, iar daca il gasesti si il dai...altul nu stiu daca mai gasesti. Daca o sa cautati pe net o sa vedeti ca informatiile spun ca sticla era germana ba chiar ca era si productie romaneasca printre ea, eu am vorbit cu apropiati ai celor care au lucrat efectiv in fabrica, acestia spun ca sticla era din Rusia, si nici unul nu mi-a spus ca ar fi fost de la alta sursa, sincer sa fiu eu ii cred pe acestia si nu alte speculatii cu sticla Zeiss etc, nici chiar la primele modele. Mi-au trecut prin mana foarte multe, si model nou si cel vechi, diferenta intre ele nu exista asa cum se crede, adica sa zicem ca cele cu oculare model vechi sunt mai bune sau mai slabe decat cele cu oculare noi, nu. E loterie curata cu o gramada de variatii la stratul AR la obiective in special, pt ca cel de la oculare...cu el sau fara el e tot una, merge jos cu pasta de dinti daca e cazul pt ca unele se si exfoliaza.