-----------------------------------
Rhemaxos
24 Mar 2026 23:47


-----------------------------------
Nu vreau sa fiu offtopic pentru ca detest cand cineva deraiaza un topic interesant dar simt nevoie sa punctez o chestiune.

Poate sunt eu prea subiectiv, nu stiu ce sa zic dar de fiecare data cand am intrat pe pagina oficiala a acestui producator, intrigat de multitudinea de reviewuri de pe youtube, am iesit rapid. Pur si simplu sunt bombardat cu tot felul de pop up uri de la ei, oferte de reduceri, am fix aceeasi senzatie pe care mi-o da orice site de vanzari din China, zici ca sunt intr-un bazar si in loc de negustorii agasanti ma lovesc de pixeli instabili. Mie asta imi da impresia de firma neserioasa, disperata dupa vanzari cu orice pret.

Si ca sa nu creada cineva ca am ceva cu chinezii, departe de mine asa ceva, pot sa fac o comparatie cu site-ul oficial al celor de la Skywatcher. Totul este clar, site-ul nu te agaseaza cu nimic, poti sa cauti linistit produsele lor acolo fara sa te bombardeze reclame si cupoane. De fapt nici nu poti sa comanzi nimic, e doar site de prezentare, asa cum ar trebui sa fie site-ul unui producator oficial.

Sper ca nu am deranjat cu ceva, nu vreau sa fac flame in niciun fel.