-----------------------------------
Cristian Kata
25 Mar 2026 23:27


-----------------------------------
:)))) nu am vrut sa indulcesc chiar deloc nimic ce am zis pt ca nu mi se pare nimic jignitor, am vrut doar da sugerez eventuala dezamagire de aceea am zis de retur; in plus nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca te referi la acel nikon, dpmdv acel binoclu nu isi are utilitatea in rest nu mai conteaza cum se vede prin el, hai sa fim seriosi, pretul acela e o bataie de joc, asta nu inseamna ca nu il poti lua, iar pe mine NU MA INTERESEAZA absolut deloc cine ce isi cumpara, exceptie fac prietenii pt care chiar ma implic cat pot incat sa cumpere optica si nu povesti, deci poti sa iei binoclu incat sa platesti rate pana la 95 ani ca eu nu te invidiez nici pe tine nici pe altii; despre CZ-un meu (nu stiu la care te referi ca am 4 cz-uri) poti sa zici ce vrei, te asigur ca nici urma de suparare nu o sa fie, eu nu tin un binoclu pt ca scrie pe net ca e bun sau rau, sau daca te referi la 7x50B chiar iti dau dreptate si nu incurajez pe nimeni sa ia asa ceva, chiar este care la exterior e ca al meu dar e galben ca ior-ul, asa ca nici la astea nu stii peste ce dai,  idea e ca nu e nici o suparare ca cineva zice de binoclurile mele, pana la urma mi se pare chiar deplasata rau treaba asta cu suparatul din cauza asta, ca sa nu zic ca e vorba ori de mandrie ori probleme la cap ca sa se supere cineva ca altul a zis de binoclul lui :)))), daca vrei pot sa zic eu direct cum am zis si de restu pe care le am, am uitat poate sa zic de 7x50B ca este mai putin luminos decat un apm 7x50 de ex, dar fiind scurt (foarte scurt) e extrem de stabil iar mecanic il consider ca fiind perfectiunea, daca mai stie cineva ceva de rau despre el poate sa zica fara probleme :).

PS acum sa nu imi spui ca am si nimerit zmeul :)) asa din prima, ca in cazul asta o sa ma trezesc ca ma intreaba lumea ce numere sa puna la loto :)))

PS2 "Dar eu nu o sa-mi bat joc niciodata de alegerea unui alt coleg, e alegerea lui si nu e treaba mea." Tu cred ca esti setat pe anumite ideii preconcepute, altfel nu se explica; unde mi-am batut eu joc de achizitia ta? Cuvantul "gantera" sugereaza ca e greu, in rest nimic, dar nici macar nu am vorbit despre achizitia ta,am vb despre un binoclu despre care pot sa spun absolut ce vreau, chiar orice. Ai spus tu undeva ca ai comandat acest binoclu? NU! Ba chiar eu te-am rugat sa ne spui ce binoclu poate fi chiar asa de grozav pe langa swarovski dar tu nu ai vrut sa dai informatia asta unor "fraieri", sincer sa fiu nu mi se pare o abordare in spirit de forum, nu era nici un secret dar ai preferat sa ne tratezi mai de sus, acum tot tu vii sa te plangi fara nici un argument. In concluzie te deranjeaza ca am facut analogie intre o gantera si un binoclu extrem de greu pentru categoria lui adica 10x50, daca ma poti contrazice te rog sa o faci. Te-am jignit pt ca am zis despre un binoclu 10x50 ca e gantera la 2,5kg hahaha, asta da jignire, hai sa fim seriosi!