-----------------------------------
sorin georgescu
27 Mar 2026 12:47


-----------------------------------
Voi doi aveti o rafuiala karmica din vieti anterioare ca aici sunteti precum pisica cu cainele. Mi se mai intampla si mie sa dau peste o persoana cu care efectiv nu ma pot intelege nicicum oricata dorinta de pace as avea. Pur si simplu incompatibilitate. 
Intamplarea face sa cunosc cate ceva despre Cristian Kata si e un om minunat si pasionat cu adevarat de acest domeniu, plus foarte priceput in reparat si reglat binocluri. Mai putin am cunostinta despre CristiB, doar observand ce posteaza de ceva ani si il percep ca pe un tip pasionat la fel de mult dar pentru utilizare si nu depanare/dezmembrare binocluri. 
Am mai scris ca dupa opinia mea poate voi doi daca v-ati cunoaste in "real life" ati relationa altfel, adica cu prietenie si intelegere. Aproape sunt sigur de asta pentru ca pe ambii va percep ca oameni foarte ok si deosebiti (de turma majoritara inconjuratoare....).

Cat priveste achizitia NIKON-ului special, am banuit de la inceput pe CristiB ca imboldul de a deschide discutia chiar si asa in mod foarte ocolit si "pe dupa gard" a fost achizitia (comanda) unuia.

Mai e si problema superstitiilor. Imi imaginez ca nu sunt singurul care tine cont de asa ceva, adica un "ceva" legat de notiunea de noroc. Poate ca nu e bine sa batem toba pana nu primim jucaria si nu se termina totul cu bine. Mai ales ca e un domeniu foarte riscant, cu atat mai mult daca in joc sunt sume mari.

Si apropos, nici nu-mi imaginez ca se poate cumpara un asemenea super NIKON fara sa ai drept de retur si toate drepturile. Ca nu e..... chinezesc....

Deci eu ma declar foarte curios (desi avand in vedere pretul nu ar trebui) ! Totusi consider ca toti suntem cumva legati (ca vrem, ca nu vrem) prin aceasta pasiune comuna. Care in unele cazuri devine un soi de depedenta cum e aia cu pacanelele ("binomanie") si zic asta uitandu-ma la mine in oglinda, doar la mine, nu la altii. Ca si eu pun ceva la cale dar din superstitie nu vreau sa spun nimic.