-----------------------------------
Bivanus
23 Apr 2026 16:03


-----------------------------------
Buna Erwin , merge chiar bine , macar ca a fost uratel am aruncat un ochi printre nori si azi pe zi.
Am citit un pic pe aici si pe la altii , se pare ca din seria SuperView de la GSO cel de 42mm este al mai cu motz  in sensul ca e bun pt ce face si cat costa. 
Despre 32mm nu am auzit lucruri rele doar ca nu se remarca prin nimic fata de altele similare cu care impartaseste aceeasi bubitza - bun la tuburi cu FL luuuung. 
Despre 50mm insa nu am citit de bine , are se pare un Eye Relief kilometric combinat paradoxal cu o pozitionare pretentioasa a ochiului ca sa vezi tot.
Masuyama si ES-urile au clar note mari, la cat de capiu sunt nu exclud o 'greseala' mai ales daca apre ceva la SH cu un pret onorabil DAR nu sunt convins inca suta'nmie ca voi continua pe MAK deci ca nu ma grabesc.
Cu tristete recunosc ca simt chemarea unui Frac de calibru greu , regret ca situatia strategico-economico-politico-financiara nu mi-a permis sa iau tunuletul TS Photoline de 130mm care aparuse la un moment dat la vanzare pe aici dar , cum spunea marele filozof roman Badea Gheo "no, amu, asta e"   :D