-----------------------------------
MotherEarth
08 Mai 2026 00:02


-----------------------------------
Am uitat de forum, baieti.. Imi cer scuze 
Am fost activ pe Cloudynights o vreme... am locuit cativa ani in UK. Apoi cativa ani am pus astronomia pe backburner.... am avut un dobsonian 200mm cateva luni.... am avut si un binoclu oberwerk... Nu le-am prea folosit ca am fost ocupat cu munca mai tot timpul.... insa am mai mers de cateva ori la star party in Londra. Telescopul si binoclul le-am vandut... am fost in ceva dificultati. Acu incerc sa revin in actiune ;)

Locuiesc la tara momentan. Fiecare noapte instelata ma mustra ca n-am nici un isntrument 

O chestie interesanta: multe nume de useri ce au comentat aici imi sunt cunoscute... zoth.. mircea pteancu.. Sanse extrem de mari ca m-au ajutat cu sfaturi si in 2014.

O sa las un review dupa ce iau binoclu.... Nicioadata nu m-am grabit sa iau instrumente astro, sau piese PC. Sunt mai picky la astea 2 chestii decat femeile in magazinul de haine ;))


Punem pariu ca nu ia nimic,sau o sa ia o panarama dupa atatea sfaturi?..... :D
Cum sa nu iau ? Imi place astro de mic.  La cat m-am uitat eu la stele si la luna fara nici un instrument... nu s-au uitat altii cu instrumente ;))

"Panarama" am avut... celesrton SkyMaster 15x70.. vreo 10 ani. Panarama binoclul.. dar era a mea ;))

N-am cum uita.