-----------------------------------
CristiB
28 Mai 2026 16:27


-----------------------------------
Ca sa incep cu inceputul.
Multumesc mult colegului nostru Zoth pentru consilierea pe care mi-a acordat-o  Chiar daca consilierea a fost doar din imagini...cu atat mai multa valoare are asta pentru mine , si asta pentru simplul fapt ca ne intelegem din priviri.  Iar asta nu e de colea!
Astazi am primit filtrele solare Seymour. 
Prima impresie? Calitate desavarsita! La propriu. 
Nici nu stiu cu ce sa incep. Hai sa incep cu ambalajul. Nu am vazut in viata mea asa un ambalaj.  Tapetat cu burete de calitate de iti vine sa-l mananci,  imi aduce aminte de zaharul cubic &#128578;,   acoperit de cutia dublu cartonata ce cuprinde totul. Iar asta nu e totul..
Sigilarea produsului...o problema pentru orice pasionat.
Am cumparat nenumarate produse puse intr-o punga, punga nesigilata si care trecuse prin nenumarate maini inainte de a ajunge aici. 
Nein...aici e gata! Seymour,  pe langa intregul ambalaj care oricum e ca un sigiliu de siguranta,  a introdus filtrele solare in pungi care par ca si vidate . Daca le-ai deschis gata cu acea forma ce arata a produs vidat. 
Rama de aluminiu e solida,  primul gand ce mi-a venit la vederea filtrelor de 108 mm a fost: pui pariu ca daca faci ochiuri in tigai&#539;a asta nu se intampla nimic?
Una peste alta,  din punct de vedere mecanic totul e la superlativ. Urmeaza observatiile prin ele.
Silviu,  multumesc frumos inca odata.  Si imi pare rau ca nu accepti nici o compensatie din parte mea cu toate ca m-am oferit de mai multe ori.  O fi rusine, o fi modestie? Nici nu mai conteazã,  respectul  meu il ai pentru totdeauna. Si cred ca si pe al colegilor nostri. 
...acum mi-a picat fisa, eu ti-am oferit ultima data un butoias de bere , daca toti pe care i-ai ajutat ar face la fel si ai accepta...in cateva luni ramanem fara Zoth... Doamne fereste!