-----------------------------------
Cristian Kata
29 Mai 2026 11:32


-----------------------------------
Tudor, raspunsul ar fi da si nu :). Piciorul e tanc, diametru pe grosime "tabla" este 8mm, surubul este 8mm, deci acolo nu misca nimic nici cat firu de par, din poze nu iti poti sa seama de gabarit, e model "rusesc" :)). Ideea sa il prind direct pe cap la trepied e buna ea in sine, dar exista momentan doua baiuri, nu am piulita cu filet adecvat si nu gasesc decat pe net pt ca la magazin de unde am mai luat nu au si nu aduc asa ca nu il pot prinde decat daca inlocuiesc si surubul de la trepied...nu ma mai complic, iar a doua problema si cea mai mare este ca inca nu am luat un trepied suficient de inalt asa ca am nevoie de acel picior care imi inalta cu 15cm pozitia la binoclu si asa ajung oarecum aproape spre bine dar si acum e insuficient, ideea finala o sa fie cea de care zici tu, sa prind direct pe cap la trepied dupa ce imi iau altul, iar daca nu gasesc local piulita cu filet imperial schimb pe metric tot pt ca oricum nu il folosesc la altceva. Deci trepiedul intra pe prima pozitie in lista de achizitii ca sa nu zic de ...cheltuieli.