-----------------------------------
CristiB
31 Mai 2026 04:38


-----------------------------------
CristiB, vrem pareri personale, ale tale, din experien&#539;a ta, nu a altora. Ca altfel nu aducem nici o infirmatie proaspătă la noianul de informa&#539;ie repetitivă de pe net.  Ce ai postat tu este ca o informa&#539;ie de "mâna a doua".   Dar tu îl de&#539;ii, deci ceva "la prima mână" nu ar strica pentru sporirea calită&#539;ii sitului nostru. Faptul că tu ai în fa&#539;ă acest binoclu ai fericita ocazie să scri ceva din propria experien&#539;ă legat de acet binoclu, pe care il ai in fa&#539;ă &#537;i sa îmbogă&#539;e&#537;ti informa&#539;ia de pe net cu ceva personal. Informa&#539;ia personală este cea mai rară pe net, pentru că sunt câ&#539;iva care isi spun părerea iar in rest ceilalti dau Copy/paste. Oricine poate să dea copy/paste &#537;i fără să de&#539;ină acest binoclu, dar nu oricine îl &#537;i de&#539;ine. E păcat să îl ai &#537;i să postezi tot din părerile altora, sau chiar al producatorului care, ca orice producător, caută să î&#537;i laude produsul propriu oricum. Să nu în&#539;elegi gre&#537;it, binoclul tău poate fi un binoclu foarte bun, dar vrem să auzim de la tine o părere din experien&#539;ă directă, nu doar de la al&#539;ii, sau mai rău doar de la Oberwerk. Tu îl ai în fa&#539;ă, pe trepied în momentul ăsta...la atac!
Am stat un pic si m-am gandit inainte de a da acest raspuns. 
Suna ca ceva ce iese din invidie, dar am zis ca nu are cum.
Si totusi se pare ca asa e.....
De ce zic asta? Pe orice topic ai intra copy-paste e la el acasa. 
Chiar si veteranul nostru Mircea foloseste aceasta cale de exprimare. 
Dar... ati mai vazut undeva pe acest site reactii contra unei astfel de postari?
Nu.
De aici trag concluzia ca Tudor doar fierbe de invidie. 
Cat despre Gabriel....ai noroc ca nu ne putem vedea fata in fata. 
Deci...eu nu puteam in vecii vecilor sa fac un astfel de review pentru simplul fapt ca nu am cele trei binocluri mentionate.
Iar Tudor stie foarte bine asta,  nu trebuia sa-i deseneze Gabriel lucrul asta .
Una peste alta , cred ca nu e un pacat sa citez oameni mult mai dotati in ale opticii. 
Tudor,  daca e un pacat asa de mare,  i-ati matura de serviciu si intra pe Ce mi-a placut azi. E doar un exemplu daca vrei mai multe...se gaseste.