-----------------------------------
tudor
31 Mai 2026 08:11


-----------------------------------
.....
De ce zic asta? Pe orice topic ai intra copy-paste e la el acasa. 

Tocmai asta am zis &#537;i eu, sa incercam &#537;i un review personal nu sa umflam netul cu poastari vechi, copy/paste. Din pacate copy/paste "este la el acasa", facem ceva in privinta asta? Este o recomandare pentru calitatea acestui topic, nu e&#537;ti obligat s-o urmezi. Po&#539;i sa pui in continuare traduceri (si alea proaste AI) a celor ce au testat acest binoclu, ca e dreptul tău de a alege...Era doar o recomandare pentru a avea o prezentare/review serioasă si cu aspect "curat". Eu ti-am mai sugerat lucrurile astea &#537;i altă dată...Măcar lasă doar link-ul, e mai bine decât o traducere AI grăbită &#537;i proastă. Dar tu alegi cum î&#539;i prezin&#539;i propriul binoclu. Personal, clar, succint, "curat" sau cu citate labartate, &#537;i cu imagini de cutii &#537;i pungi de plastic. Tu î&#539;i alegi calitatea prezentării propriului binoclu, eu doar ti-am facut o sugestie de prezentare...pe care tu ai luat-o ca invidie. Î&#539;i doresc sa î&#539;i cumperi chiar &#537;i celebrul Takahashi 20x60, ca sunt bucuros daca oricine de pe forumul nostru l-ar avea în fata, pt ca putem afla lucruri din ce in ce mai multe despre acel instrument. Dar se pare ca tu ai ales sa ramanem doar cu aceeasi informatie din linkuri...Sa î&#539;i spun un "secret", cred ca tu te subestimezi mult când vine vorba de un review, oricine are ceva de spus personal &#537;i util pentru ceilal&#539;i despre un instrument, asta doar dacă nu isi subevalueaza aceasta calitate. Chiar e mai bine sa nu fie un review ca la carte, părerea directă &#537;i personala (cum ar fi a ta, a mea a tuturor) este foarte de pret in ziua de azi pe net! Deci la atac!