-----------------------------------
dragos.n
03 Iun 2026 15:56


-----------------------------------
Atunci cand vrei sa faci ceva nou, sa faci un experiment, sa construiesti ceva nou, evident ai nevoie de piese, de materiale, si multe din ele nu le gasesti la piata, si nici macar in tara, la preturi convenabile, sau chiar la nici un pret. Si inevitabil, cumperi uneori lucruri care nu se potrivesc, sau sunt in surplus, pentru ca in timp ai uitat ca mai aveai. Si de aceea, le vinzi, in pierdere. Care uneori este semnificativa. Dar nu m-am apucat sa cer bani cuiva, ca am eu un proiect, si asa mai departe.

Cei mai vechi de pe forum poate isi mai amintesc faptul ca am mai prezentat in trecut cateva idei. Unele mici, altele poate nu erau bune, dar nu am crezut ca o sa fiu jignit ca vand. De cele mai multe ori la preturi foarte avantajoase, pentru ca nu imi mai trebuie, sau pentru ca am nevoie de alti bani sa cumpar altceva. 

Exista insa unii oameni care stiu, sa te eticheteze, sa te jigneasca, pentru ca e usor sa scrii pe forum. Si pentru ca ei se pretind a fi mari cunoscatori de caractere, doar citind ceva. Si se pare ca nimeni nu vrea sa-i puna la locul lor.

De aceea nu voi mai continua aceasta postare, pentru ca mi se pare profund incorect. Si nici alte proiecte nu voi mai posta aici. Oricum, ce e important pentru acest proiect este deja expus, si oricine poate sa il reproduca si sa-l testeze.

Postarea cu ignirile o puteti vedea aici. A zecea postare de pe pagina.

https://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?t=18005&postdays=0&postorder=asc&start=630