-----------------------------------
Cristian Kata
24 Iun 2026 15:02


-----------------------------------
Imi zicea un prieten ca dusmanul lui "bine" este "mai bine", asa ca cei care aveti binocluri foarte bune...puteti incerca si un SRBC,  nu zic ca o sa vreti neaparat pe urma SRBC, dar linistea (multumirea) pe care ati avut-o inainte fiti siguri ca ...se duce :). Nu stiu cat mai am pana cedez :)))), stiu sigur ca Conquest este mai bun decat SRBC la stele..in rest e invers dar rau de tot, un om normal care ar avea un Conquest nu s-ar mai gandi la SRBC, dar eu cum.nu sint chiar...asa...ma gandesc din cand in cand, o fi SRBC, o fi Loava...sper sa scap totusi dar nu garantez :)). Obs. Loava este un SRBC imbunatatit, campul trecut pe Loava nu este real, real este cat la un SRBC, nu stiu de ce au declarat un camp mult mai mic,  poate se refera la zona in care este chiar perfect, nu stiu...

PS: Cornel a facut multe victime, mai ales la el in zona, dar sa vezi daca se ciocneste si el cu un Loava...cum devine si el victima :))), vorba aia "fiecare na&#537; isi are na&#537;ul". Prima data l-am zapacit eu cu Conquest, apoi el pe mine cu SRBC, acum ar fi iar randul lui ... :))). Cornel nu te lasa pana nu vezi un Loava! :)