-----------------------------------
mobutu
09 Iun 2008 16:02

Salutari comunitatii de pasionati de astronomie si nu numai!
-----------------------------------
Ma numesc Ciprian , am 36 de ani, sunt inginer si de catva timp, mai exact un an si ceva, a inceput sa ma roada patima astrofotografiei. Oricum pana acum nu am decat un barndoor facut din 2 scanduri si un nikon cu un obiectiv de 300mm f/5.6 cu care care pot sa spun cu mana pe inima ca nu am facut nici o poza din cauza lipsei de timp. Singurul lucru de care imi pare rau in ziua de azi e poluarea luminoasa care ma scoate din minti avand in vedere ca nu poti face o fotografie ca lumea noaptea fara ai tot felul de halouri luminoase  si contrast redus. Bine ca ma straduiesc in continuare :-). Ma bucur sa vad ca mai exista si alti pasionati de misterele universului in Romania si sper din toata inima sa aducem aceasta comunitate din punct de vedere al prezentei, la nivelul celor din afara! In mod cert sunt mult mai multi care nu frecventeaza acest forum din diverse motive.
Salutari si celor care frecventeaza si subforumurile de fizica atat de mainstream cat si alternativ.
Am sa ma straduiesc in masura in care pot, sa fiu la nivelul exigentelor de aici, atat din punct de vedere al civilizatiei cat si al teoriei/practicii...

Cu alte cuvinte,

Bine v-am gasit!