-----------------------------------
CristiB
02 Iul 2026 22:45


-----------------------------------
Revin cu un lucru ce mi se pare datorie de onoare.  Fata de colegi!
Nu am mai postat nimic in legatura cu binoclurile Oberwerk deoarece...mi-a picat si mie in sfarsit fisa.  O fisa mica si care nu are in nici un caz vreo legatura cu Oberwerk . Are legatura doar cu magazinul din Italia ce vinde si produse Oberwerk. 
Cine a facut armata cunoaste fara nici o indoiala expresia  ,,a completa". In armata nu se fura nimic,  doar se completa..de la ceilalti.  Iti lipseste boneta,  nici o problema,  diseara o  ,,completez" de la altul.
In fine,  din pacate asa au facut si cei de unde am cumparat binoclurile cu mine. Nu vreau sa spun ca ar fi o regula, nu am de unde sti, au incercat si ei...
Pe scurt spus,  au  ,,completat"  ocularele.
Seria SD e total noua si vine cu oculare la fel de noi cu benzi rosii .
Ce mi-au trimis macaronarii e cu totul altceva.  A se vedea pozele deja prezente pe acest topic.
Mie mi-a dat cu minus de la bun inceput in privinta ocularelor, dar mi-a picat fisa abia dupa 5 zile. &#128578;
Unul dintre oculare era folosit la maxim, cupa ce foloseste pentru a stabili distanta dintre ochi si lentila ( 3 clik-uri) se invartea ca o moara de vant.  Intuitia mea  imi spune ca a fost folosit intens pe o luneta.  Al doilea era in regula,  se misca greu cupa distantoare...dar nu apartine de intreg.
Nu am spus nimic din toate acestea vanzatorului,  incearca si ei, insa le-am impachetat bijuteria cu tot cu ocularele lor smenuite si am trimis totul inapoi.  Am fost retinut sa postez ceva in acest sens pana imi primesc banii inapoi,  dar vad ca au respectat normele EU.
Binoclurile Oberwerk cu oculare interschimbabile sunt de departe cele mai bune pe care le-am vazut,  daca nu faceau magaria cu ocularele il pastram fara discutii. 
Dar am o solutie de rezerva, o sa merg direct la magazinul lor iar acolo nu au ce sa-mi mai faca. 
Postez o fotografie cu originalul.