-----------------------------------
mobutu
10 Iun 2008 11:59


-----------------------------------
Multumesc de primire Emil, deocamdata nu prea am avut timp pentru astrofotografie, cu atat mai mult cu cat trebuie sa ma impart intre sotie, servici, casa si alte tot felul de probleme care apar cand mi-e lumea mai draga. Varianta cu filtrele ar fi excelenta daca pozitia blocului in care locuiesc mi-ar permite din cauza copacilor sa fac poze. Noaptea nu ma prea culc inainte de 2-2:30 si as avea timp. Dar sa  gasesc un loc deschis destul de aproape de casa este o aventura in zona in care locuiesc. Problema cu poluarea nu e numai poluarea in sine ci si doare-n-cotismul autoritatilor referitor la aceasta problema. Si asta nu pentru ca nu ar avea solutii, sunt sute de site-uri pe internet cu solutii care mai de care mai ingenioase in limitarea poluarii luminoase. Singura modalitate in care as putea face niste poze ar fi de exemplu sa combin "placutul cu placutul" si sa ma duc la o balta destul de departe de oras si sa pescuiesc ziua iar noaptea sa fac fotografii. Sincer... ii invidiez pe cei ce locuiesc la tara, de unde se poate vedea Calea Lactee fara nici un fel de problema. Cel putin la socrii mei la tara cerul este absolut superb, si nu ma mai satur uitandu-ma la el!

Ciprian