-----------------------------------
dragos.n
27 Iul 2026 09:47


-----------------------------------
IMPORTANT. Deoarece saptamana viitoare ma voi muta din Bucuresti destul de departe, actuala vanzare se va opri sambata, 1 august. Ce nu se vinde pana atunci nu va mai fi disponibil. Puteti sa ma sunati la numarul 0730541440, pentru o comunicare mai rapida. Deci ultima comanda trebuie facuta sambata.

S-au vandut 4 cutii cu suruburi, M4, M6, 1/4'', si suruburi randalinate pentru astro. Si placile de teflon.

PIESE SI COMPONENTE ASTRO.

1. O geanta de aluminiu cu 4 obiective foto manuale, doua oculare, si alte piese. Se vinde cu tot cu geanta la 100 lei. Geanta apare ultima in fotografii. In rest sunt in ordine.

2. 2 cutii cu diverse piese. 50 lei bucata. 

3. O cutie mai mica la 20 lei.

4. O piesa mai rara. In urma cu ceva ani, un amic m-a rugat sa ii fac un On Axis Guider. Dar pna sa il termin, in observatorul lui a fost un accident, care i-a distrus mare parte din aparatura. El a renuntat la astronomie, si eu am ramas cu On-axisul in off. Piesa a fost construita pe baza unei semi-oglinzi de la Edmundoptics, care lasa sa treaca in lungul axei telescopului lumina infrarosie, si reflacta la 90 grade o mare parte din lumina vizibila. Constructia are la intrarea dinspre telescop un filet de 48, iar la iesiri filete T2. Daca e cineva interesat, sa ma contacteze la telefon.

5. O cutie plina cu rulmenti, in general mici, multi niciodata folositi. Se vand la 100 lei, fiind probabil mai mult de 100 bucati. Numarul exact nu il stiu pentru ca multi sunt gramada, in ambalajul original.