-----------------------------------
neox
18 Iun 2008 00:13

Salutare ATM-isti si astrofani
-----------------------------------
Ma numesc Alex Chiriac, am 27 de ani si sunt din Iasi. Ma bucur nespus ca am ajuns aici pe forum; pasiunea asta pentru astro m-a gadilat :D  de multi ani, inca din scoala, desi la inceput n-am prea fost luat in serios de parinti, ca mai apoi sa-l cooptez pe deplin pe tata in proiectele mele. El fiind in domeniul tehnic ( specializarea in proiectare), am facut echipa buna :), oriunde era un surub si o piulita, eram in lumea noastra. Din pacate intre timp tata a trecut in nefiinta, si am ramas un pic pe din-afara, dar dupa o pauza m-am decis sa continui ce am inceput si cat mai bine posibil. Meseria mea( lucrez la Filarmonica din Iasi)( nu sariti cu WOOW pe mine  :lol:) nu prea are legatura cu lumea tehnicii dar intotdeauna am avut o slabiciune pentru ea (probabil de la tata). Am ajuns sa finalizez montura, mai trebuie sa-i aduc doar cateva imbunatatiri, iar tubul optic e si el 98% gata inafara de partea optica care treubuie sa o reiau. O sa aduc poze pe viitor sa vedeti ce-a iestit pana acu  :wink: . Desi pana acum nu prea am impartasit indeletnicirea asta de ATM-ist multora( am primit destule priviri de genu "ce mai e si cu asta"), am observat ca si in Romania in ultimii ani s-a mai civilizat lumea he-he, asa ca am hotarat sa ma mai uit si eu peste gard la vecini sa vad ce mai fac :D si chiar ma bucur ce vad. Cu alte cuvinte, imi pare bine de cunostinta!!