-----------------------------------
Doru Dragan
19 Iun 2008 12:42


-----------------------------------
In mare parte sunt de acord cu tine si asta pentru ca stiu ca un instrument self-home-made poate sa depaseasca calitativ un instrument facut la serie de o firma (chiar serioasa). Nu e insa cazul refractoarelor. Refractoarele sunt greu de facut chiar si de firmele cele mai puternice. Este motivul pentru care un refractor bun costa foarte mult. Site-ul nostru se adreseaza amatorilor romani, inevitabil unor oameni saraci (cu cateva exceptii :)). Nu pot sa-i incurajez pe saraci sa-si risipeasca si bruma de bani pe care o au pentru a fi dezamagiti in final. Eu ii indemn pe tot saracii (si nu numai pe ei :roll: ) catre reflectoare. Am motive foarte tari pentru asta, motive pe care le-am expus si o sa le mai expun daca e cazul :D Deci incurajez pe aceasta sectiune constructia de reflectoare cu optica cumparata sau pentru cei mai indrazneti chiar slefuirea de oglinzi. Nu incurajez in schimb cumpararea de obiective de luneta ieftine de ocazie pentru ca exista probabilitatea destul de mare ca acestea sa prezinte aberatii serioase.