-----------------------------------
Ovidiu M. 
10 Iul 2008 22:13


-----------------------------------
Fac o exceptie in seara asta si ma lungesc mai mult decat ar trebuii intr-o polemica. 

De cativa ani buni imi sunt cunoscute site-urile de profil gen cloudynights, excelsis, etc. Foarte bune si foarte utile, mai ales pt un ATM-ist cum sunt eu. Iar daca citesti suficient de mult vezi ca acelasi instrument poate sa primeasca review-uri pozitive si negative, in functie de experienta, pretentiile, si chiar gusturile fiecaruia. 

De aceea este recomandat sa dai sfaturi pe baza experientei pe care ai dobandit-o tu in mod nemijlocit.

 Nu suntem in niciun fel de competitie a orgoliilor, asemenea atitudini oricum neavandu-si locul pe un forum unde cativa oameni impartasim acelasi hobby; poate ca ai dreptate in ce ai spus. Totusi sfaturile noastre sunt menite sa-l ajute pe Andrei fie ca sunt din experienta fie ca nu, iar el este cel ce trebuie sa aleaga ce i se pare mai echilibrat.

 Bottom line - pe luneta lui este excelent hyperionul iar din cate stiu eu merge si de la f/5 in sus.
 Si daca ma gandesc bine, cred ca o sa iau in considerare iarasi hyperionul si eu :lol:  pentru un f/6...

 Numai bine!