-----------------------------------
KosmynC64
13 Aug 2008 19:32


-----------------------------------
Poi tata a cumparat luneta de 40 cand eu aveam 3 ani cu 100 de marci din cauza ca proprietarul zicea ce e crapata lentila.Tata a desfacut luneta si a vazut ca era un fir de par.In acest tip el a modificat luneta la o performata de 111x(cu ajutorul si a unui binoclu).Inainte de asta el a cumparat un binoclu de 8x40 care il avea inainte de a ma naste.Acum acest binoclu este in posesia unchilui meu.Eu am acum un binoclu de 10x25(cumparat cu 20 Ron) iar tata a cumparat de curand un binoclu de 16x??.Unchiul meu a auzit ca tata vine aici la bunici cu luneta si el a cumparat un telescop Luna SkyWatcher doar ca sa il oftice pe tata,dar tata deja a avut un telescop facut de el din piese facut dintr-un microscop.Deci da intr-un fel recuzita e dinaintea inregistrari pe acest forum.
Si da cred ca o sa se plictiseasca de telescop si o sa mi-l de-a mie.Cred.Oricum nu am ce face cu el in Resita mai ales in lipsa unui mijloc de transport si a spatiului.Ca vine unu si altu si poate il sparge apoi isi cere scuze si iti face paguba.