-----------------------------------
fluturas66
15 Aug 2008 23:51

satelit or what?
-----------------------------------
Buna, am vazut si eu ceva asemanator chiar azi-noapte. M-am gandit si eu ca este satelit. S-a vazut destul de clar, parea ca ceva oval care se invartea in jurul axei sale...cu o lumina rosie intr-o parte. L-am vazut pe la 3 30...sigur nu era avion...acum ce era nu stiu :). Bunicamea mi-a povestit ca a azut d 2 ori la aceasi ora un obiect zburand in aceasi directie (pe la 23)...ea probabil a vazut un satelit. 
      Azi insa am vazut amandoua ceva ciudat....nu stiu daca era trecut de 22, deci nu intuneric....am vazut o lumina pe cer ca o stea....defapt noi il cautam pe jupiter....cand am vazut lumina eram pe terasa pe scaun....nu era inca intuneric si datorita lunii nu se vedea nici o stea. Lumina(alba) am vazut-o dintr-o data foarte puternic...ne-am si minunat cum nu am observat-o pana acum....parea o stea foarte puternica....dar dintr-o data nu am mai vazut-o deloc...desi nu ne-am dezlipit ochii de la ea....nu s-a micat ...nu stiu cum a disparut...m-am ridicat de pe scaun sa o caut dar nu am mai vazut nimik. Sigur nu mi s-a parut pentru ca a vazut-o si bunicamea care statea langa mine. ciudat